AGO i Åre - boenden

Område: Åre
Visa karta
Per person/natt (genoms.)

Boka nu 704 SEK

Bästa tillgängliga pris
 Ändra din sökning: lör 22 jul 2023 - lör 29 jul 2023 (7 nätter), 1 rum, 2 vuxna

Boka från 1 407 SEK

Bokningsalternativ
Per rum/natt fr.
Totalt pris för 7 nätter
1
  Mitt i Åre 1 lgh 634, 5 bäddar, Åre (Få kvar!)
Lägenhet på 42 kvm med plats för 5 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng och en eventuell extrabädd. Badrum med WC och dusch. Balkong i norrläge.
Temp spacer
1 407 SEK
9 850 SEK
 
Mitt i Åre 1 lgh 634, 5 bäddar, Åre
Lägenhet på 42 kvm med plats för 5 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng och en eventuell extrabädd. Badrum med WC och dusch. Balkong i norrläge. Snabbfakta: 75m till skidlift- 10m till skidnedfart- 50m till Åre Torg- våningsplan 3 av 4- hiss- TV- WIFI-kök- spis med två plattor- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- torkskåp- skidförvaring-pjäxtork-balkong(skottas ej)- parkering utomhus bokas mot avgift (begränsat antal)*. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent. Detta boende saknar bastu. Boendestandard: 2.5 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.
2
  Bear Lodge A24, 6 bäddar, Björnen (Få kvar!)
Lägenhet på 80 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och en med WC. Balkong i söderläge.
Temp spacer
1 491 SEK
10 440 SEK
 
Bear Lodge A24, 6 bäddar, Björnen
Lägenhet på 80 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och en med WC. Balkong i söderläge. Snabbfakta: 150m till skidlift- 25m till skidnedfart- 100m till Björnen Centrum- 6km till Åre Torg- våningsplan 2 av 3- ej hiss-TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- torkskåp- skidförvaring- balkong- en parkering med motorvärmaruttag. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Öppning och stängning av skidområdet i Björnen varierar år från år. Boendestandard: 3.0 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.
3
  Åre Fjällby 573, 6 bäddar, Åre (Få kvar!)
Lägenhet 64 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med våningssäng. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge.
Temp spacer
1 698 SEK
11 885 SEK
 
Åre Fjällby 573, 6 bäddar, Åre
Lägenhet 64 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med våningssäng. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge. Snabbfakta: 300m till skidlift- 250m till skidnedfart- 750m till Åre Torg- våningsplan 3 av 4- ej hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- pjäxtork- skidförvaring- balkong- parkering utomhus bokas mot avgift, begränsat antal. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Boendestandard: 3.5 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.
4
  Granen 11, 6 bäddar, Åre (Få kvar!)
Etagelägenhet på 56 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC.
Temp spacer
1 698 SEK
11 885 SEK
 
Granen 11, 6 bäddar, Åre
Etagelägenhet på 56 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC. Snabbfakta: 200m till skidlift- 200m till skidnedfart- 300m till Åre Torg- våningsplan 0 av 1- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl m. frysfack- diskmaskin- torkskåp- delad skidförvaring- parkering i mån av plats. Övrigt: Sänglinne och handdukar ingår ej men finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Observera att bastun ligger en trappa upp från badrummet. Tillfälligt parkeringstillstånd hämtas ut hos Hotell Granen, begränsat antal platser, ej platsgaranti, max ett tillstånd per lägenhet. Boendestandard: 3.0 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.
5
  Åre Parken lgh 2, 6 bäddar, Åre (Få kvar!)
Lägenhet på 65 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge.
Temp spacer
1 698 SEK
11 885 SEK
 
Åre Parken lgh 2, 6 bäddar, Åre
Lägenhet på 65 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge. Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 1 av 5- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- husdjur ok- balkong(skottas ej)- parkering i garage/utomhus bokas mot avgift (begränsat antal platser). Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Husdjur är välkomna mot avgift. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent, störningar och musik kan förekomma. Parkering bokas via info@agoiare.se. Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.
6
  Mitt i Åre 2 lgh 826, 6 bäddar. Åre (Få kvar!)
Lägenhet på 71 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Fransk balkong mot torget.
Temp spacer
1 698 SEK
11 885 SEK
 
Mitt i Åre 2 lgh 826, 6 bäddar. Åre
Lägenhet på 71 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Fransk balkong mot torget. Snabbfakta: 25m till skidlift- 0m till skidnedfart- 0m till Åre Torg- våningsplan 1 av 3- ej hiss- smart TV- WIFI- kök- spis med ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- skidförvaring- fransk balkong- parkering i garage bokas mot avgift (begränsat antal platser). Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent. Parkering bokas via info@agoiare.se. Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet
7
  Alpinhuset 16 , 6 bäddar, Åre (Få kvar!)
Lägenhet på 57kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng, två med våningssäng. Badrum med WC, dusch och bastu.
Temp spacer
1 698 SEK
11 885 SEK
 
Alpinhuset 16 , 6 bäddar, Åre
Lägenhet på 57kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng, två med våningssäng. Badrum med WC, dusch och bastu. Snabbfakta: 150m till skidlift- 150m till skidnedfart- 100m till Åre Torg- våningsplan 4 av 6, (entré plan 3)- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- laddstation elbil- parkering i garage ingår, max höjd 215cm. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Laddstation för elbil mot avgift med reservation för ev. störningar från leverantören. Ett sovrum saknar fönster. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Boendestandard: 3.0 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.
8
  Åre Parken lgh 01, 6 bäddar, Åre (Få kvar!)
Lägenhet på 64 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge.
Temp spacer
1 698 SEK
11 885 SEK
 
Åre Parken lgh 01, 6 bäddar, Åre
Lägenhet på 64 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge. Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 1 av 5- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- husdjur ok- balkong (skottas ej)- parkering i garage/utomhus bokas mot avgift (begränsat antal platser). Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Husdjur är välkomna mot avgift. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent, störningar och musik kan förekomma. Parkering bokas via info@agoiare.se. Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.
9
  Grand Residence 2, 6 bäddar, Åre (Få kvar!)
Lägenhet på 94 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssäng. Tre badrum, ett med WC och dusch. Ett med dusch och bastu, samt ett med endast WC
Temp spacer
2 071 SEK
14 500 SEK
 
Grand Residence 2, 6 bäddar, Åre
Lägenhet på 94 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssäng. Tre badrum, ett med WC och dusch. Ett med dusch och bastu, samt ett med endast WC. Uteplats i söderläge. Snabbfakta: 200m till skidlift- 200m till skidnedfart- 150m till Åre Torg- våningsplan 1 av 3- hiss- TVWIFI- kök- spis med ugn- kyl/frys- vinkyl- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåpskidförvaring- uteplats (skottas ej)- en parkering med motorvärmare ingår. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Restaurang och nattklubb finns i närheten, vissa störningar kan förekomma. Braskaminen är ej i bruk. Boendestandard: 3.0 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.
10
  Ytterstmyrvägen 25J, 11 bäddar, Björnen (Få kvar!)
Etagelägenhet på 108 kvm med plats för 11 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 12 personer. Fyra sovrum totalt; ett med dubbelsäng, ett med en dubbelsäng och en enkelsäng samt två med en våningssäng och en enkelsäng var.
Temp spacer
2 621 SEK
18 350 SEK
 
Ytterstmyrvägen 25J, 11 bäddar, Björnen
Etagelägenhet på 108 kvm med plats för 11 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 12 personer. Fyra sovrum totalt; ett med dubbelsäng, ett med en dubbelsäng och en enkelsäng samt två med en våningssäng och en enkelsäng var. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC och dusch. Balkong i söderläge. Snabbfakta: 250m till skidlift- 10m till skidnedfart- 1,5km till Björnen Centrum- 8km till Åre Torg- våningsplan 2 av 2, övre plan- ej hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- braskamin- balkong- en parkering. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Öppning och stängning av skidområdet i Björnen varierar år från år. Boendestandard: 4.0 Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.
11
  Hällfjällsvägen 5C, 8 bäddar, Björnen (Få kvar!)
Etagelägenhet på 129 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer. Fyra sovrum totalt; ett med dubbelsäng, samt tre med enkelsängar.
Temp spacer
2 621 SEK
18 350 SEK
 
Hällfjällsvägen 5C, 8 bäddar, Björnen
Etagelägenhet på 129 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer. Fyra sovrum totalt; ett med dubbelsäng, samt tre med enkelsängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC och dusch. Balkong i söderläge. Snabbfakta: 200m till skidlift- 10m till skidnedfart- 1,5km till Björnen Centrum- 8km till Åre Torgvåningsplan 2-3 av 3, övre plan- ej hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskinbastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- braskamin- balkong (skottas ej)- en parkering. Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Öppning och stängning av skidområdet i Björnen varierar år från år. Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Bokningsservice

Bokningsärenden:

Telefon: +46 8-40906408
oringen@bynordiq.se

Övriga ärenden:
info@oringen.se


Hjälp:
BokningsvillkorO-Ringen

Åre 2023

Bokningsservice

Bokningsärenden:

Telefon: +46 8-40906408
oringen@bynordiq.se

Övriga ärenden:
info@oringen.se


Hjälp:
Bokningsvillkor


O-Ringen

Åre 2023

Build: 2023-03-22 18:27:41, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8814.cbischannel-38436.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetailsbook